Tekening: Mareke van Dongen

Louis heeft mijn leven extra glans gegeven – ik mis Louis verschrikkelijk, een subliem pianist –  ook  innemende, warme en lieve, fantastische persoonlijkheid –  maar zijn muziek blijft –  na onze ontmoetingen voelde ik mij beter van binnen, wie kan hem vervangen,  wie! – de keren dat ik zijn omgeving mocht zijn , heb ik als mijn meest dierbare momenten ervaren – Louis was een unieke muzikant, ik zal altijd blijven terug denken aan de magische momenten die we hebben gehad – een universele grootmeester – zijn geweldige uitstraling, zijn humor, zijn geweldige muziek – een held is dood,  prijs me gelukkig dat ik hem heb gekend – Bach muziek maar dan zoveel lichter,  zoveel vrolijker vertolkt – briljante improvisatie – die geweldenaar – een verpletterende indruk – zijn geweldige pianospel en enorme speelvreugde – veel mensen voor de jazz gewonnen – hij heeft mijn leven een cruciale impuls gegeven –  de hemel open gaat, prachtig – Louis, onvergetelijk – hoeveel plezier hij aan muziek maken  beleefde – meesterlijk brein achter indrukwekkende muziek – wat hebben wij een fantastische man verloren – begenadigd pianist én persoonlijkheid – de hemel komt spelenderwijs naar beneden – zoveel steun gehad aan zijn muziek in moeilijke tijden – ontroerend stuk, het kon niet mooier – fenomenaal, magistraal – die muziek, de hemel.